Šambala MDH

sambala

Šambala MD isceljivanje (koji često nazivaju i Šambala reiki) je sistem energetsko-spiritualnog isceljivanja kroz bezuslovnu ljubav. To je transformacioni sistem koji pomaže ljudima da se oslobode straha, povrate snagu i da žive svoju pravu suštinu – bezuslovnu ljubav. Nije samo sistem isceljivanja, nego i način ubrzavanja duhovnog razvoja. U Šambali, iscelitelj se povezuje sa Uzvišenim Majstorima, Anđelima, Arhanđelima i mnogim drugim bićima svetlosti. Ova bića onda prenose lekovite energije kroz iscelitelja u primaoca, uklanjajući ometajuće energije koje se nalaze kod primaoca.

Ono što Šambalu čini jedinstvenom su energije koje su integrisane u njenom sastavu-  Reiki Energije, Mahatma energija (JA JESAM prisutnost), Hristova svest (bezuslovna Ljubav) i energije Uzašlih majstora.

Sama reč šambala znači „izvor sreće“, mesto mira i tišine.

Mi imamo više tela – fizičko, emocionalno, mentalno, duhovna tela. Energije Šambale mogu pomoći u usklađivanju i harmonizovanju ličnih energija, kao i u uklanjanju vibratorno-energetskih blokada na svim nivoima našeg postojanja.

Šambala tretman se može izvoditi rukopolaganjem, kao kod reiki metode, i traje uobičajeno od 10 do 30 minuta.  Pored toga, moguć je i rad na daljinu, gde praktičar nije ograničen, vremenski i prostorno, u odnosu na primaoca.

Šambala sistem se može primenjivati kod većine akutnih i hroničnih tegoba kao što su:

napetost, nervoza, nesanica, prehlada i grip, migrene, alergije, astma i drugi respiratoni problemi, napadi panike i anksioznost, depresija i strahovi, urogenitalni problemi itd.

Pored rada sa ljudima Šambala energija se može primenjivati i na biljkama, životinjama, čišćenju životnog prostorija, poslovnog prostora…

Kontinuiranom primenom Šambala tretmana postepeno se ostvaruje usklađivanje na svim nivoima našeg bića (i našeg postojanja), što u širem smislu dovodi do isceljenja.

Na fizičkom nivou, preko organa za izlučivanje, izbacuju se toksini, koji su bili nakupljeni u telu. Na mentalno-emotivnom nivou se takođe dešava proces čišćenja i harmonizovanja misli i emocija, postepeno dolazi do redukcije stresa, poboljšanja komunikacije sa drugim ljudima i osvešćivanja odnosa sa samim sobom…

Tretmani nisu zamena za medicinsku pomoć i posete lekaru.

Save

Save