Bars i MTVSS

Ukoliko ste izloženi kontinuiranom stresu, ili svoje ciljeve ostvarujete sa puno napora, osećate da se vrtite u krug, potrebna vam je promena ili više energije…

Bars su određene tačke na glavi, koje čuvaju memorisane elektromagnetne komponente  naših misli, ideja, stavova, odluka i verovanja koje smo ikada imali o telu, vezama, kontroli, svesnosti, kreativnosti, energiji, starenju, isceljenju, novcu itd.  Fiksirani stavovi i uverenja “zgušnjavaju” energiju i ograničavaju našu sposobnost da na tom području života učinimo bilo šta sa lakoćom. Zbog toga se dešava da imamo osećaj kao da smo se zaglavili u nekom aspektu svog života.

Tokom tretmana ove tačke se aktiviraju laganim dodirom i omogućujuje se  energiji da ponovo nesmetano poteče i da se otpuste napetost, tenzija, strahovi, drame, naboji koji nas u životu ograničavaju, bez potrebe da se klijent ponovo suoči sa njima.

Tretman je prijatan. Nema kontraindikacija i može se primanjivati i na trudnicama i bebama. Posebno se preporučuje ljudima koji su u kontinuiranom stresu, menadžerima, studentima, sportistima, kao i svima koji žele da se dobro opuste, koji žele više lakoće ili se osećaju zaglavljeno i žele promenu u svom životu.

MTVSS je jedan od najmoćnijih alata u Access-u. Može se izvoditi na mnogo različitih načina. Tretman se izvodi polaganjem ruku na telo klijenta kako bi se aktivirala sposobnost samoisceljenja. Preporučuje se za sve što je vezano za telo: za oslobađanje od napetosti, podizanje imuniteta, ublažavanje tegoba u telu, brži oporavak nakon povreda, veću izdržljivost i bolje rezultate tokom vežbanja i treninga…

Cena tretmana (60 minuta) 3000 din.

Tretmani nisu zamena za medicinsku pomoć i posete lekaru.

Idite na Tretmani ili Obuke i inicijacije

 

Save

Save

Save

Save

Save