Razrešenje blokada iz ranih odnosa

Odnosi koje smo imali u detinjstvu sa članovima svoje primarne porodice su odnosi koji imau jak uticaj na to kakve ćemo međuljudske odnose imati kasnije u životu i način na to kako i kakve partnere biramo, kako vidimo i doživljavamo sebe, svet oko sebe i život.

Ako su roditelji (ili osoba koja Vas je odgajla) bili odsutni ili grubi, možete imati potrebu da  udovoljavate drugima i dobijate potvrdu od njih, nisko samopoštovanje, zavisnost u vezama, strah od autoriteta ili otpor prema njima, osecanja preteranog straha, brige, potisnutu ljunja i ceste izlive besa…

Na osnovu tih odnosa se formiraju unutrašnji kritičar i sudija, dozvole, zabrane, ograničenja koja kasnije dajemo i postavljamo sebi (dozvola ili zabrana da budemo srećni, da se menjamo, volimo, postojimo…) O tome nešto više mozete pogledati na Zabrane, naređenja, dozvole.

(Imajte na umu da je svako radio najbolje što je mogao u tom trenutku, sa svog nivoa razumevanja i svesnosti.)

Radom sa energijama sistema za Razrešenje blokada iz ranih međuljudskih odnosa možete pomoći sebi u isceljivanju ovih rana iz detinjstva, opraštanju i otpuštanju tereta svoje prošlosti.

Ukoliko ste zainteresovani za tretmane ili obuku i uskladjivanje sa ovim energijama, mozete me kontaktirati. Tretmani, obuka i inicijacija se mogu raditi i na daljinu.

Obuka i inicijacija – 3 500 din (35 evra za inostranstvo). Pored inicijacije, dobijate sertifikat i prevedeni priručnik.

Ostale obuke i inicijacije pogledajte na Obuke i inicijacije