Kraniosakralna terapija

kraniosakralna

Inicijacija i obuka u ovaj sistem Vas osposobljavaju da izvodite energetski kraniosakralni tretman sebi i drugima. Možete i da inicirate i podučavate druge ukoliko ste Reiki ili Seichim Reiki Majstor ili Učitelj nekog drugog višestepenog Reiki sistema. Sve se može raditi na daljinu.

Tokom kraniosakralnog tretmana se nežno oslobađaju priklješteni nervi, kako bi se omogućio optimalan protok cerebrospinalne tečnosti. Pomaže kod bolova u leđima, glavobolja, bolova u viličnom zglobu, olakšanje kod hroničnih bolova, fibromialgije…

Podržava sposobnost organizma da se izbori sa bolestima i neravnotežom bilo koje vrste, uključujući emocionalnu i psihičku, snažno utiče na poboljšanje funkcionisanja centralnog nervnog sistema. Efikasno se primenjuje kao pomoć u širokom spektru problema vezanih za disfukciju i bol.

Inicijacija i obuka se mogu raditii na daljinu.

Nakon inicijacije dobijate sertifikat i priručnik. Možete raditi tretmane sebi, drugima, kao i podučavati druge (ukoliko ste Reiki ili Seichim Reiki Majstor ili Učitelj nekog drugog višestepenog Reiki sistema).

Cena inicijacije 7000 dinara.

Takođe možete izabrati Kraniosakralni tretman

Pogledajte Ostale obuke i inicijacije i Tretmane