DNK aktivacije

dnaOvo je niz od nekoliko aktivacija koje se rade odredjenim redosledom i u odredjenim vremenskim razmacima. Namenjen je pre svega onima koji posvećeno rade na svom duhovnom rastu. Rezultira brzim duhovnim razvojem, budeći naše duhovne darove i psihičke sposobnosti jedan za drugim, kao i sposobnost da vrlo brzo manifestujemo ono što nam  je potrebno. Univerzalne istine za vas više neće biti samo koncepti, ideje, nego ćete ih osećati svojim srcem i bićem. Razvija osećaj povezanosti sa  Izvorom svega što jeste i unutrašnji mir i osećaj blagostanja. Bićete inspirisani i nadahnuti, umesto da budete puni informacija.

Jednom kada se vaš DNK aktivira,  proces nastavlja da se odvija u vašem telu u narednih 3 do 6 meseci. Takođe, moći ćete ih ponovo aktivirati kada god poželite.

(Napomena: ove aktivacije i njihov efekat se razlikuju od DNK aktivacija koje radimo u Theta isceljivanju.)

Nakon obuke i inicijacije moći ćete da radite aktivacije sebi i da inicirate druge. Sistem nije dizajniran tako da mozete da radite “tretmane” drugim osobama.

Dobijate sertifika i prirucnik.

Takdje, postoji mogucnost da prodjete deo obuke nakon kojeg mozete raditi aktivacije samo sebi, bez mogućnosti da obucavate i inicirate druge osobe.

Obuka i inicijacije se mogu raditi  i na daljinu.

Pogledajte i Druge obuke i inicijacije kao i Tretmane